Om www.haveskriver.dk

Jeg vil gerne dele min haveglæde med ligesindede. Fortælle om gode planter, jeg har erfaring med eller nye, jeg lige har hørt om. Vise nogle af de mange haver, jeg har set eller fortælle om havebøger eller rejser, andre haveglade kan få glæde af. Derfor har jeg fået en hjemmeside. Hjemmesiden vil jævnligt blive opdatret. 

Hjemmesiden er udarbejdet af Emercos Aps., som ud fra mine løse tanker og idéer har kreeret siden, både når det gælder layout og teknik. Siden er blevet meget enkel og smuk trods mange finurlige detaljer og funktoner, og den er meget nem at arbejde med både for læseren og for mig, når jeg skal redigere den. Jeg skal blot skal lægge ny tekst og billeder ind i de færdige skabeloner, det er næsten ikke til at gøre forkert.  Jeg kan varmt anbefale Emercos ApS., hvis du står for at skulle have en ny hjemmeside.

 

Sådan bruger du siden

Vær opmærksom på de fine finesser. Når du holde musen hen over et link eller et menupunkt, bliver teksten kursiv, så du kan se, at der sker noget. Klik med musen, og du kommer til en ny side, et link eller en pdf.

Når du holder musen hen over de små billeder i venstre side, får du en billedtekst. Vil du gerne se billedet i stort format, klikker du på det lille billede, og vups har du et stort. Når du vil tilbage, hvor du kom fra, klikker du engang med musen på det store billede, og du står igen på dén side, du kom fra. Det kan da ikke være nemmere. 

 

Teknikken

Min hjemmeside er lavet i OpenCms af firmaet Emercos ApS. OpenCms er et Content Management System (CMS), altså et system hvor en normal bruger selv kan redigere og vedligeholde sine sider uden brug af andre værktøjer. Emercos ApS har designet hjemmesiden ud fra mine løse drømme og tanker, og firmaet har også stået for implementeringen og programmering af diverse skabeloner.

OpenCms systemet er hostet og overvåget af Emercos ApS og kører hos en af de helt store spillere på markedet for web-hosting. Alle serverne kører desuden siden 1 januar 2008 på 100% øko-strøm.

 

 

 
©2008 Haveskriver