Haver

Det er altid berigende at se en ny have. Blive overrasket og inspireret. Nogle haver henter man idéer fra til haven derhjemme, andre er bare spændende at se og opleve. På siderne under dette menupunkt kan du se nogle meget forskellige haver. Alle har karaktér og gennemførte idéer, og de er fulde af interessante indslag. Her er den provencalske have med lavendler, rosmarin og stensatte terrasser, den tørre grushave med tørketålende stauder, græsser og buske, cottagehaven så hyggelig, sød og nostalgisk som drømmen om mormors paradis og præriehaven med robuste stauder og græsser, der næsten passer sig selv.

 

Åbne Haver

En del entusiastiske mennesker åbner hvert år deres have for offentligheden. I Danmark kan man finde frem til åbne økohaver gennem Landsforeningen Praktisk Økologi's hjemmeside www.havelyst.dk, Haveselskabet gennemfører hvert år en Havefestival, hvor en række haver landet over er åbne. Find mere om de åbne haver på www.haven.dk.

 

 

Der findes en uendelig mængde vidunderlige haver uden for landets grænser. Dem kan du finde frem til ved hjælp af en god guide. Læs mere under menupunktet HAVEREJSER.

 
©2008 Haveskriver